Consultanta

Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs. colaborând cu cei mai buni in domeniu.

Montaj Acoperis

Executam Reparatii acoperisuri tigla ceramica, înlocuire acoperisuri tigla ceramica, acoperisuri cu infiltratii

Specialisti

Încurajăm specializarea muncitorilor pe categorii de lucrări; nu mergem pe ideea omului bun la toate.

Siguranță

Ne asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord.

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii din Romania, precum si din tara.

Suntem specializaţi în renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii şi hidroizolaţii, lucrări de vopsitorie,  zugrăveli şi ipsoserie.

Deasemenea suntem specialisti si in constructia / reparatiile / montajul de acoperis

Practic, acoperim o gamă largă  de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din  profesionişti cu iniţiativa de dezvoltare.

Pentru a vă oferi cel mai  bun raport calitate – preţ al lucrărilor,  conducerea firmei tratează şi analizează  fiecare proiect în parte  şi deleagă  echipe formate din  oameni specializaţi pe  categorii de lucrări aferente.

Solicitaţi-ne consultanță pentru lucrările dvs. Ascultaţi opinia unui specialist; hotărâm împreună soluţiile potrivite din punct de vedere tehnic şi economic.

Scopul nostru este de a satisfice  cerinţele şi aşteptările  clienţilor, prin servicii de calitate şi la termen.

 

DE CE NOI?

Pentru ca suntem:
– O firma care executa toate tipurile de lucrari de constructii necesare realizarii casei dvs., nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva;
– O firma cu preturi accesibile.
Pentru ca respectam:
– Standardele de calitate;
– Termenele de realizare stabilite.

CUM SOLICITI O LUCRARE?

Intra în sectiunea CONTACT –  trimite-ne datele tale de contact si vei fi contactat în maxim 24 ore. E simplu!

Detalii Contact

Sef Constructii: Chelaru
contact@sigurantacaseitale.ro
0756689913